Élő közvetítés

A versenyt élőben követheted 2024. február 10-én 10:00 órától itt:


Hogyan szavazhatok?


A versenyfutamok ideje alatt leadott szavazatoddal értékes plusz pontokhoz juttathatod kedvenc csapatodat. A három legtöbb szavazatot szerző csapat ugyanis 10, 7 és 4 pontot kap a versenyen elérhető max. 100 ponton felül.

Ráadásul te is nyerhetsz: a helyszínen lévő szavazók között ugyanis kisorsolunk egy Maverick Strada XT rádiótávirányítású modellautót, olyat, amiből a csapatok is építették a robotjaikat. Öt szerencsés szavazó pedig egy-egy BME VIK + RobonAUT ajándékcsomagot is nyerhet majd.

Szavazni a BME VIK mobilapplikáció segítségével tudsz. Töltsd le a Google Play áruházból vagy az App Store-ból!

Az applikáció használatához regisztráció és bejelentkezés szükséges. Ehhez egy felhasználónevet és egy e-mail címet kell megadni, de akár létező Facebook vagy Google fiók is használható. A megadott adatokat kizárólag a közönségsorsolás nyerteseivel való kapcsolatfelvételre használjuk a versenyt követően.

Bejelentkezés után az applikáció főképernyője látható. Válaszd az “Események” funkciót, és a megjelenő listában keresd meg a “RobonAUT 2024” eseményt. Erre koppintva megjelennek az esemény részletei, amelyek között (a versenyfutamok ideje alatt) láthatóvá válik a “RobonAUT 2024 szavazás” opció.

A szavazást az élő online közvetítés kezdete után aktiváljuk még azelőtt, hogy az első csapat rajthoz állna. Az utolsó csapat futama után pedig lezárjuk a szavazást.

Válaszd ki a kedvenc csapatodat, és az alul található “Szavazat elküldése” nyomógombbal add le a szavazatodat!

Ugyanarról a készülékről többször is lehet szavazni, de a legutóbb leadtott szavazat felülírja az előzőt. Tehát ha menet közben meggondolod magad, és inkább egy másik csapatot választanál, nyugodtan megteheted.

A szavazás díjmentes (az applikáció interneten küldi el a szavazatot).