Videók

Belső kamerás felvételek

Az idei versenyen egy gopro is felkerült az autókra, amelyről élő képek is mentek a videófalon. Alább egy rövid összeállítást láthatunk belőle.

Tuningolt autó versenyen kívül január 10-én!

Éledezik a csúcskategóriás, elöl, hátul kormányzott és meghajtott robotautó, amely versenyen kívül megmutatja magát! 

Egyelőre még távirányítással megy, de hamarosan autonóm módon fog versenyezni. Várunk mindenkit a versenyen január 10-én!

 

Parkol a leendő safety car

RobonAUT 2014 trailer

 

 

Kvalifikációs előkészületek - Gyorsasági tesztpálya

 

Videó az 1. seregszemléről

A RobonAUT 2014 versenyre készülő csapatok megmutatták, hol tartanak.

 

 

RobonAUT a Delta című műsorban

Részlet a Delta a című műsorból: "Természetesen a játékos verseny szorosan kapcsolódik a valós élethez, ilyen érzékelőkkel, problémákkal, és megoldáokkal egyre gyakrabban találkozhatunk valódi gépkocsikban is!"

"

Belső kamerás felvétel a K.A.R.R. autójából

Egy rövid próbafutam a Q épület egyik folyosóján. A kamerát a K.A.R.R. autójára szerelték fel a srácok. A videóban átérezhetjük, hogy milyen lehet Kitben, a Knight Rider sorozat szuperautójában ülni, és hallhatjuk a szellemes hangi illusztrációkat az egyes pályaelemekhez.

RobonAUT az MTV híradóban

„Elsőre szokványos távirányítású játékoknak tűnhetnek a makett autók, azonban ezek önálló működésre képes robotok prototípusai."

II.RobonAUT seregszemle

2011.12.21-én tartottuk meg a második seregszemlénket, ahol a csapatok bemutatták, hogy ki hol tart. Volt aki "bukdácsolt", volt aki száguldott...